μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Digital Imaging & Printers

Register

HP LaserJet 6L εκτυπωτής συνδέεται μέσω jetadmin σε έναν υπολογιστή με Windows 2000 Server

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 2 του Ιουνίου 2009, 11:23
Νέο Μέλος Ομάδα

Έχω ένα εκτυπωτή HP LaserJet 6L ότι συνδέεται μέσω jetadmin σε έναν υπολογιστή με Windows 2000 Server. Εκτυπωτής λειτουργεί καλά για τα περισσότερα εκτύπωση αλλά έχει προβλήματα με την εκτύπωση ορισμένων κρυστάλλων εκθέσεις. Ο πελάτης εκτελεί XP Pro., Πιστεύω ότι το πρόβλημα μπορεί να σχετίζονται με οδηγό. Ο εκτυπωτής έχει ρυθμιστεί με NT, 98, και W2K οδηγούς. Δεν μπορώ να βρώ ένα τρόπο για να επιλύσετε αυτό το θέμα, όπως είμαι σε θέση να κατεβάσετε XP οδηγούς. Όλα τα έγγραφα που θα μπορούσα να βρείτε συζητά απευθείας σύνδεση εκτυπωτή που δεν είναι δικό μου είναι πώς setup. Κάθε ιδέες σας μπορεί να έχει θα πρέπει να εκτιμηθεί.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.