![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy HP LaserJet 6L, hogy a nyomtató csatlakoztatva van jetadmin révén a Windows 2000 Server. A nyomtató jól működik a legtöbb nyomda azonban még kérdéseket kiírok egy Crystal Reports. A kliens fut XP Pro. Azt hiszem, a probléma lehet járművezető kapcsolatban. A nyomtató be van állítva az NT, 98, és W2K vezetők. Nem úgy tűnik, hogy megtaláljuk a módját, hogy ez a kérdés körül, mint én vagyok, nem tudja letölteni XP vezetők. A dokumentáció tudtam megtalálni megvitatja a Direct Connect nyomtató, amely nem az enyém milyen beállítás. Van ötleted lehet, lenne méltányol. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Blokkolja az internet-tartózkodásuk alatt Connected to My File Server | sandra34 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | Szeptember 19, 2009 13:58 |
| Windows 2000 Server "Workgroup nem elérhető" | Willm1987 | A Windows operációs rendszerek | 0 | 13. június 2009 13:12 |
| FTP hozzáférés problémája a Windows Server 2003 és ISA Server 2004 | steveballmer | A Windows operációs rendszerek | 0 | 12. június 2009 01:02 |
| Terminal Server nem belépés - Windows 2003 Server | gideon112 | A Windows operációs rendszerek | 0 | 5. jún 2009 23:52 |
| Windows 2003 SP2 server a Citrix PS 3.0 - A szerver újraindítása után utolsó felhasználó el | DMB | A Windows operációs rendszerek | 0 | 20. május 2009 13:40 |
| Téma eszközök | |
| |