![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| HP Officejet 7410xi All-в-едно не може да се свърже с мрежата. Аз съм като се използва един и същ WPA ключ, който да използвам за всеки един от компютрите в дома и те могат да се свърже с AP. Принтерът "вижда" на АП, но очевидно не се признава от ключово значение. Трябва внимателно да наблюдава стринга както аз го въведете. Не изглежда да се получава никакви attentuation на поредицата, например, се свържете с скача двойно записи и т.н., но принтерът постоянно връща грешка, "Не може да се свърже с мрежата". Всяко Помощ / насоки / предложения ще бъдат много оценявам. В HP CS хората са толкова полезни, както **** на свиня свиня! Благодарности, Ferg |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Можете да се свържете към безжична мрежа / Невалидна ПР | Andrew | В мрежа, модеми & VoIP | 0 | 29 май 2009 г. 07:28 |
| Не може да се свърже с безжична мрежа | HistoryGirl | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 18-ти септември 2008 11:07 |
| HELP! не може да се свърже нов компютър, за да установи широколентова мрежа. | rok707 | В мрежа, модеми & VoIP | 10 | 11 Сеп 2008 10:44 |
| Vista няма да се свърже с мрежата | mbonwick | В мрежа, модеми & VoIP | 9 | 6 Aug 2008 05:24 |
| Арго свържете лаптопа до основни XP мрежата .. Защо? | newskin0318 | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 17-ти септември 2007 14:29 |
| Нишка Инструменти | |
| |