menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitální zobrazovací & Tiskárny

Register

HP OfficeJet 7410xi All-in-one se nemůže připojit k síti

Reply

Thread Nástroje
Old 7. června 2009, 12:12
Nový člen skupiny

Default HP OfficeJet 7410xi All-in-one se nemůže připojit k síti

HP OfficeJet 7410xi All-in-one se nemůže připojit k síti. Já jsem za použití stejných WPA klíč, který mohu použít pro všechny počítače v domě a mohou se připojit k AP. Tiskárnu "vidí" na AP, ale prý není Uznávajíce klíč. Jsem pečlivě sledoval řetězec jak jsem ji vložil. Já se nezdají být získání jakékoliv attentuation v řetězci, např. kontaktní odskočit, dvojité zápisy atd., ale tiskárna vytrvale vrací chybu "Nelze se připojit k síti".

Jakékoliv Pomoc, poradenství a návrhy by byly velmi oceňována. HP CS lidé jsou přibližně stejně užitečný jako **** na kance prase!

Díky,

Ferg
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nelze se připojit k bezdrátové síti / Invalid IP Andrew Sítě, Modemy & VoIP 0 29. květen 2009 07:28
Nelze se připojit k bezdrátové síti HistoryGirl Sítě, Modemy & VoIP 1 18. Září 2008 11:07
HELP! nelze připojit nový počítač do sídlem širokopásmové sítě. rok707 Sítě, Modemy & VoIP 10 11. Září 2008 10:44
Vista není připojení k síti mbonwick Sítě, Modemy & VoIP 9 6. srpna 2008 05:24
Cant připojení notebooku do sítě základních XP .. Proč? newskin0318 Sítě, Modemy & VoIP 1 17. Září 2007 14:29
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.