![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| HP OfficeJet 7410xi All-in-one se nemůže připojit k síti. Já jsem za použití stejných WPA klíč, který mohu použít pro všechny počítače v domě a mohou se připojit k AP. Tiskárnu "vidí" na AP, ale prý není Uznávajíce klíč. Jsem pečlivě sledoval řetězec jak jsem ji vložil. Já se nezdají být získání jakékoliv attentuation v řetězci, např. kontaktní odskočit, dvojité zápisy atd., ale tiskárna vytrvale vrací chybu "Nelze se připojit k síti". Jakékoliv Pomoc, poradenství a návrhy by byly velmi oceňována. HP CS lidé jsou přibližně stejně užitečný jako **** na kance prase! Díky, Ferg |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nelze se připojit k bezdrátové síti / Invalid IP | Andrew | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 29. květen 2009 07:28 |
| Nelze se připojit k bezdrátové síti | HistoryGirl | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 18. Září 2008 11:07 |
| HELP! nelze připojit nový počítač do sídlem širokopásmové sítě. | rok707 | Sítě, Modemy & VoIP | 10 | 11. Září 2008 10:44 |
| Vista není připojení k síti | mbonwick | Sítě, Modemy & VoIP | 9 | 6. srpna 2008 05:24 |
| Cant připojení notebooku do sítě základních XP .. Proč? | newskin0318 | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 17. Září 2007 14:29 |
| Thread Nástroje | |
| |