kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Digital Imaging & Nyomtatók

Register

HP Officejet 7410xi All-in-one nem tud csatlakozni a hálózathoz

Reply

Téma eszközök
Old 7. június 2009, 12:12
Új tag Csoport

Default HP Officejet 7410xi All-in-one nem tud csatlakozni a hálózathoz

HP Officejet 7410xi All-in-one nem tud csatlakozni a hálózathoz. Én ugyanazokat a WPA-kulcsot kell alkalmazni mind a számítógép a házban, és ők tud csatlakozni az AP. A nyomtató "lát" az AP, de nyilvánvalóan nem felismerve a kulcs. Én gondosan figyelni a string, mint én azt. Én úgy tűnik, nem kapok semmilyen attentuation a szöveget, például a kapcsolatot visszafordulási, dupla bejegyzések, stb, de a nyomtató tartósan visszatér a hiba, "Nem lehet csatlakozni a hálózathoz."

Any help / irányító / javaslatokat lenne nagyon méltányol. A HP CS emberek vannak, mint hasznos **** egy kan disznó!

Köszönöm,

Ferg
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Nem tud csatlakozni a vezeték nélküli hálózat / IP Érvénytelen Andrew Hálózatépítés, Modems & VoIP 0 29. május 2009 07:28
Nem tud csatlakozni a vezeték nélküli hálózati HistoryGirl Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 18. Szeptember 2008 11:07
HELP! nem tud csatlakozni az új számítógépen létrehozott szélessávú hálózatot. rok707 Hálózatépítés, Modems & VoIP 10 11 Sep 2008 10:44
Vista nem fog csatlakozni a hálózat mbonwick Hálózatépítés, Modems & VoIP 9 6. augusztus 2008 05:24
Cant connect laptop alap XP hálózati .. Miért? newskin0318 Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 17. Szeptember 2007 14:29
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.