mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Digital Imaging & Printers

Register

HP Officejet 7410xi All-in-one "negali prisijungti prie tinklo

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 7, 2009, 12:12
Naujas Narys

Default HP Officejet 7410xi All-in-one "negali prisijungti prie tinklo

HP Officejet 7410xi All-in-one "negali prisijungti prie tinklo. Aš naudoju tos pačios WPA raktą, kad aš naudoju visiems namuose kompiuterius ir jie gali jungtis prie AP. Spausdintuvas "mato", AP, bet, matyt, yra ne atpažinti klavišą. Aš atidžiai stebėti seka, kaip aš jį įvesti. Man neatrodo, kad reikia gauti bet string attentuation, pavyzdžiui, susisiekite Bounce, dvigubų įrašų, ir tt, bet spausdintuvas nuolat grąžina klaidos pranešimą "Nepavyko prisijungti prie tinklo".

Any help / rekomendacijas / pasiūlymus, būtų labai dėkingi. HP CS žmonės yra maždaug toks naudingas kaip **** į šernas šernas!

Ačiū,

Ferg
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Nepavyko prisijungti prie belaidžio tinklo / Neteisingas IP Andrew Networking, Modems & VoIP 0 Gegužė 29, 2009 07:28
Nepavyko prisijungti prie bevielio tinklo HistoryGirl Networking, Modems & VoIP 1 18 rugsėjis 2008 11:07
HELP! Negaliu prijungti naują kompiuterį nustatyti plačiajuosčio tinklo. rok707 Networking, Modems & VoIP 10 11 rugsėjis 2008 10:44
Vista negali prisijungti prie tinklo mbonwick Networking, Modems & VoIP 9 6 rugpjūtis 2008 05:24
Cant prijungti nešiojamąjį kompiuterį prie pagrindinio XP tinklo .. Kodėl? newskin0318 Networking, Modems & VoIP 1 17 rugsėjis 2007 14:29
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.