![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| HP Officejet 7410xi All-in-one "negali prisijungti prie tinklo. Aš naudoju tos pačios WPA raktą, kad aš naudoju visiems namuose kompiuterius ir jie gali jungtis prie AP. Spausdintuvas "mato", AP, bet, matyt, yra ne atpažinti klavišą. Aš atidžiai stebėti seka, kaip aš jį įvesti. Man neatrodo, kad reikia gauti bet string attentuation, pavyzdžiui, susisiekite Bounce, dvigubų įrašų, ir tt, bet spausdintuvas nuolat grąžina klaidos pranešimą "Nepavyko prisijungti prie tinklo". Any help / rekomendacijas / pasiūlymus, būtų labai dėkingi. HP CS žmonės yra maždaug toks naudingas kaip **** į šernas šernas! Ačiū, Ferg |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nepavyko prisijungti prie belaidžio tinklo / Neteisingas IP | Andrew | Networking, Modems & VoIP | 0 | Gegužė 29, 2009 07:28 |
| Nepavyko prisijungti prie bevielio tinklo | HistoryGirl | Networking, Modems & VoIP | 1 | 18 rugsėjis 2008 11:07 |
| HELP! Negaliu prijungti naują kompiuterį nustatyti plačiajuosčio tinklo. | rok707 | Networking, Modems & VoIP | 10 | 11 rugsėjis 2008 10:44 |
| Vista negali prisijungti prie tinklo | mbonwick | Networking, Modems & VoIP | 9 | 6 rugpjūtis 2008 05:24 |
| Cant prijungti nešiojamąjį kompiuterį prie pagrindinio XP tinklo .. Kodėl? | newskin0318 | Networking, Modems & VoIP | 1 | 17 rugsėjis 2007 14:29 |
| Temos įrankiai | |
| |