mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Digital Imaging & Imprimante

Register

HP Officejet 7410xi All-In-One nu se poate conecta la reţea

Reply

Thread Tools
Old 7 iunie 2009, 12:12
Noile state Group

Default HP Officejet 7410xi All-In-One nu se poate conecta la reţea

HP Officejet 7410xi All-In-One nu se poate conecta la reţea. Sunt, utilizând aceleaşi WPA-cheie pe care am folosi pentru toate calculatoarele în casa ei şi se poate conecta la AP. Imprimanta "vede" de AP, dar se pare că nu este recunoaşterea cheie. Am observat cu atenţie în şir ca am o introduceţi. Eu nu par a fi obtinerea attentuation din orice şir de caractere, de exemplu, să sară de contact, de două ori, etc, dar imprimanta persistent returnează eroare, "nu se poate conecta la reţea".

Orice Ajutor / orientare / sugestii ar fi foarte apreciat. HP CS oamenii sunt la fel de util ca **** pe un porc mistreţ!

Mulţumesc,

Ferg
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.