az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar

Register

HP Officejet 7410xi All-in-one ağa bağlanmak değil

Reply

Konu Araçları
Old 7 Haziran 2009, 12:12
Yeni Üye Grubu

Default HP Officejet 7410xi All-in-one ağa bağlanmak değil

HP Officejet 7410xi All-in-one şebekeye bağlanamaz. Ben her evde bir bilgisayar için kullandığınız aynı WPA anahtarı kullanıyorum ve AP bağlanabilirsiniz. Yazıcı "" AP, ancak görünüşe göre anahtar tanıma değildir görüyor. Ben dikkatle gibi girmek katarını gözlenen var. Ben dize herhangi bir attentuation almak için, yazıcı, ısrarla hata döndürür iletişim sıçrama çift girişleri, vs, ama örneğin, "ağ bağlantısı miyim" görünmüyor.

Herhangi bir Yardım / rehberlik / öneriler büyük mutluluk duyacağız. HP Müşteri millet ilgili olarak **** olarak bir domuz domuz üzerinde faydalıdır!

Teşekkürler,

Ferg
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kablosuz Ağ Bağlanamıyor miyim / Geçersiz IP Andrew Ağ, Modemler & VoIP 0 29 Mayıs 2009 07:28
Kablosuz ağa bağlanmak Cannot HistoryGirl Ağ, Modemler & VoIP 1 18. Eylül 2008 11:07
YARDIM! Kuruluş genişbant ağı için yeni bilgisayar bağlanamaz. rok707 Ağ, Modemler & VoIP 10 11 Eylül 2008 10:44
Vista Ağ bağlantısı olacak mbonwick Ağ, Modemler & VoIP 9 6. Ağustos 2008 05:24
Cant temel XP ağ .. için dizüstü bilgisayar bağlamak Niçin? newskin0318 Ağ, Modemler & VoIP 1 17. Eylül 2007 14:29
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından