![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| HP Officejet 7410xi Все-в-одному "не може підключитися до мережі. Я використовую той же ключ WPA, який я використовую для всіх комп'ютерів в домі, і вони можуть підключитися до точки доступу. Принтер "бачить" АП але, мабуть, не визнаючи його ключову роль. Я уважно спостерігав, як я рядок введення. Я як видається, не буде отримувати будь-які attentuation рядка, наприклад, контакт відмов, подвійного запису, і т.д., але принтер вперто повертає помилку "Не вдається підключитися до мережі". Будь-які довідки / рекомендации / пропозиції буде прийнято з вдячністю. HP CS люди збираєтеся ж корисним, як **** на кабана свині! Спасибі, Ferg |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Не вдається підключитися до бездротової мережі / Неправильний IP | Андрій | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 29 травня 2009 07:28 |
| Не вдається підключитися до бездротової мережі | HistoryGirl | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 18 вересня 2008 11:07 |
| HELP! Не вдається підключити новий комп'ютер, встановлений широкосмугової мережі. | rok707 | Мережа, Модеми & VoIP | 10 | 11 вересня 2008 10:44 |
| Vista не буде підключатися до мережі | mbonwick | Мережа, Модеми & VoIP | 9 | 6 серпня 2008 05:24 |
| Нахиляє підключення ноутбука до базової мережею XP .. Чому? | newskin0318 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 17 вересня 2007 14:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |