mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Digital Imaging & Printers

Register

HP OFFICEJET G55 aš mažai dažų?

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 26, 2009, 20:35
Naujas Narys

Default HP OFFICEJET G55 aš mažai dažų?

Aš ką tik nupirko iš Craigslist spausdintuvas ... Ji veikia gerai, bet I can't seem to figure out, kai rašalas lygis. Galvoju spalvos kasetė yra maža, nes ji yra spausdinimo viskas rožinės spalvos .... Juoda ir balta grafika yra gerai nors. Does anyone know how to check this out? Ačiū.
Old Gegužė 27, 2009, 09:12
Narys

Default HP OFFICEJET G55 aš mažai dažų?

tai turėtų būti iš HP programinės įrangos pasirinkimas. Bet jūsų dažai mažas, ar jis turi recalibrating.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
HP Officejet 7410xi All-in-one "negali prisijungti prie tinklo shahul5374 Digital Imaging & Printers 0 7 birželis 2009 12:12
Klaida jungiantis Mano HP OfficeJet 4.219 spausdintuvas Asmeninis Baldrick Digital Imaging & Printers 2 22 gruodis 2007 07:23
HP OFFICEJET K60 knygoje Jam Novice2000 Digital Imaging & Printers 1 24 spalis 2007 13:50
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.