menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne

Register

HP OfficeJet G55 Mám málo atramentu?

Reply

Thread Tools
Old 26. mája 2009, 20:35
Nový člen skupiny

Default HP OfficeJet G55 Mám málo atramentu?

Práve som kúpil túto tlačiareň od Craigslist ... Funguje to dobre, ale nemôžem prísť na to, zdá sa, kde je atrament na úrovni. Já jsem přemýšlel, akú farbu kazeta je nízka preto, že je všetko v ružovej tlače .... Čierna a biela tlačí aj keď sú v poriadku. Vie niekto, ako to overiť? Vďaka.
Old 27. mája 2009, 09:12
Člen Skupina

Default HP OfficeJet G55 Mám málo atramentu?

je potrebné voľba v HP software. Buď vaše atramenty nízka, alebo je potreba recalibrating.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
HP OfficeJet 7410xi All-in-one sa nemôže pripojiť k sieti shahul5374 Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 0 7. júna 2009 12:12
Problém pripojenie mojej tlačiarne HP OfficeJet 4219 Súkromné bandelír Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 2 22. december 2007 07:23
HP OfficeJet K60 knihe Jam Novice2000 Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 1 24. október 2007 13:50
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.