az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar

Register

HP OfficeJet G55 Ben mürekkep düşük muyum?

Reply

Konu Araçları
Old 26 Mayıs 2009, 20:35
Yeni Üye Grubu

Default HP OfficeJet G55 Ben mürekkep düşük muyum?

Sadece Craigslist bu yazıcı satın aldı ... Bu iyi çalışıyor, fakat nerede mürekkep düzeyi olduğunu söyleyecektir can't seem. Ben çünkü pembe .... her şeyi baskı düşük olan renkli kartuş düşünme pm Siyah-beyaz baskı olsa tamam bulunmaktadır. Does anyone nasıl kontrol biliyor musun? Teşekkürler.
Old May 2009, 09:12 27.
Üye Grubu

Default HP OfficeJet G55 Ben mürekkep düşük muyum?

HP yazılım bir seçeneği olmaz. Ya Inks düşük veya recalibrating gerekir.
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
HP Officejet 7410xi All-in-one ağa bağlanmak değil shahul5374 Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar 0 7. Haziran 2009 12:12
Sorun benim HP Officejet 4219 yazıcı bağlantı Özel Baldrick Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar 2 22. Aralık 2007 07:23
HP OfficeJet K60 Kağıt Sıkışması Novice2000 Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar 1 24. Ekim 2007 13:50
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından