![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| HP уеб камера здрасти Имам HP Pavilion 6700 с изглед на там е уеб камера prebuilt не работи, Device Manager показва, че с жълта марка, и казва на шофьора не е инсталиран Опитах се да инсталирате драйвера и аз имам: Windows срещнете проблем при инсталирането на драйвера някой има представа за този проблем? благодарности |
|
| |||
| |||
| Имам Hp Pav 9000, и имах подобен проблем, когато си уеб камера didn't работа, аз нулиране моя лаптоп и то работи, но на следващия ден, той няма работа отново, толкова лошо има да се водят отново го |
|
| |||
| |||
| Какъв беше проблемът, че тя срещна? и се уверете че той е дясно / късно драйвер за тази уеб камера? MCTW |
|
| |||
| |||
| Имах този проблем също, това зависи от това, което изглед сте, Y уеб камера работи само с Vista Home Premium |
|
| |||
| |||
| System Restore tntil за последен път той работи, са добавени и нови хардуерни които могат да противоречат? или винаги да се върнете към фабрика състояние ри преинсталирате победа Бих Запитване за HP форуми Търсене на конци със същите проблеми като теб |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| HP Палата 9289EA - Webcam изчезнеш несигурен | Марсела | Digital Imaging & Принтери | 1 | 10 Юни 2009 07:57 |
| Друг BSOD емисията - HP Палата DV9700 Лаптоп Vista | medman007 | Windows операционни системи | 0 | 21 май 2009 г. 15:02 |
| HP Палата 7955 DVD проблем (казва работните му глоба, но тя не работи) | NatureDriven | Дискове & сменяемите носители | 7 | 6 януари 2009 02:31 |
| Webcam кандидатстване в Windows Vista | MightyAnky | Windows операционни системи | 0 | 18 Март 2008 14:26 |
| Webcam проблем | seba567 | Digital Imaging & Принтери | 4 | 1-во Aug 2007 13:29 |
| Нишка Инструменти | |
| |