![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| hp webcam nazdar Mám HP pavilon 6700 s OS Vista existuje webcam prebuilt nepracuje, Správce zařízení ukazuje, že se žlutou značkou, a říká, že řidič není nainstalován Snažil jsem se nainstalovat ovladač a mám: Windows narazí na problém s instalací ovladače někdo má představu o tomto problému? díky |
|
| |||
| |||
| Mám Hp Pav 9000, a já jsem měl podobný problém, kdy my webcam didnt práce, i reset my laptop, a fungovalo to, ale další den, to bych 'práce ještě, takže nemocní si udržet ho restartovat |
|
| |||
| |||
| jaký byl problém, že se setkali? Jste si jistý, že to byla správná / nejnovější ovladač pro tuto webovou kameru? MCTW |
|
| |||
| |||
| Měl jsem tento problém taky, to záleží, co máte průhled, y webcam pracoval pouze s Vista Home Premium |
|
| |||
| |||
| obnovení systému tntil poslední době to funguje, mají u přidané žádné nové vybavení, které mohou být v rozporu? nebo vždy může vrátit do továrny státní nd přeinstalovat vyhrát Já bych dotazovat na hp fóra hledání vlákna se stejnými problémy jako vy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| HP Pavillion 9289EA - Webcam Gone AWOL | Marcella | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 1 | 10. červen 2009 07:57 |
| Dalším BSOD Výtisk - HP Pavillion DV9700 Laptop Vista | medman007 | Operační systémy Windows | 0 | 21. května 2009 15:02 |
| HP Pavillion 7955 DVD Problem (říká její pracovní pokutu, ale nefunguje) | NatureDriven | Drives & Removable Media | 7 | 6. leden 2009 02:31 |
| Webcam aplikací ve Windows Vista | MightyAnky | Operační systémy Windows | 0 | 18. března 2008 14:26 |
| Webcam problém | seba567 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 4 | 1. srpen 2007 13:29 |
| Thread Nástroje | |
| |