![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| hp webcam γεια Έχω ένα HP Pavilion 6700 με Vista OS υπάρχει μια webcam prebuilt δεν λειτουργεί, Device Manager δείχνει με κίτρινο σήμα, και λέει ο οδηγός δεν είναι εγκατεστημένο Προσπάθησα να εγκαταστήσετε τον οδηγό και έχω: Windows αντιμετωπίζουν πρόβλημα την εγκατάσταση του οδηγού όποιος έχει ιδέα για το πρόβλημα αυτό; ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα Hp Pav 9000, και είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα, όταν μου webcam didn't εργασία, i ηδενίσετε μου laptop και λειτούργησε, αλλά επόμενη μέρα, θα το έργο ξανά, τόσο άρρωστος πρέπει να τηρούν αυτή την επαναλειτουργία |
|
| |||
| |||
| ποιο ήταν το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει; και να είστε σίγουρος ότι αυτή ήταν η σωστή / τελευταίου προγράμματος οδήγησης για την κάμερα; MCTW |
|
| |||
| |||
| Είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα, αυτό εξαρτάται από το τι έχετε vista, y webcam εργαστεί μόνο με Vista Home Premium |
|
| |||
| |||
| σύστημα tntil αποκατασταθεί η τελευταία φορά αυτή την εργασία, έχουν προστεθεί και το νέο υλικό που μπορεί να έρχονται; ή πάντα να επιστρέψετε στο εργοστάσιο κατάσταση ιδδ επανεγκαταστήστε κερδίσει Θα ήθελα να ρωτήσετε για την αναζήτηση hp φόρουμ για κλωστές με τα ίδια προβλήματα, όπως σας |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| HP Pavilion 9289EA - Webcam Gone AWOL | Marcella | Digital Imaging & Printers | 1 | 10 Ιουν 2009 07:57 |
| Μια άλλη BSOD Issue - HP Pavilion DV9700 Laptop Vista | medman007 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 21η Μαΐου 2009 15:02 |
| HP Pavilion 7955 DVD Πρόβλημα (λέει εργασίας του προστίμου, αλλά δεν λειτουργεί) | NatureDriven | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 7 | 6 Jan 2009 02:31 |
| Webcam Εφαρμογή στα Windows Vista | MightyAnky | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 18 Μαρ 2008 14:26 |
| Webcam πρόβλημα | seba567 | Digital Imaging & Printers | 4 | 1 Αυγ 2007 13:29 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |