![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hp webcam bok imam hp paviljon 6700 sa vidik os ima webcam prebuilt ne radi, device manager pokazuje sa žutim marku, a riječ je driver nije instaliran ja pokušao to uvesti koga u službu vozač i dobio sam: Windows naiđete na problem instalirate upravljački program svatko tko ima pojma o tom problemu? hvala |
|
| |||
| |||
| Imam Hp Pav 9000, i imao sam sličan problem, kada mi nije funkcionirati webcam, i vratiti moj laptop i to je radio, ali sljedeći dan, to bi ponovno raditi, tako da su bolesni kako bi to ponovno pokretanje |
|
| |||
| |||
| Koji je bio problem koji je naišao? i jesi li siguran da je pravi / najnoviji upravljački program za taj webcam? MCTW |
|
| |||
| |||
| Imao sam ovaj problem previše, to ovisi o tome što vidik imate, y webcam radila samo sa Vista Home Premium |
|
| |||
| |||
| sistem vratiti tntil zadnje vrijeme to funkcionirati, imati u bilo koje dodan novi hardver koji svibanj sukob? ili uvijek možete vratiti na tvornički države nd reinstalirati win Ja bih pitati na hp forume traženje nitima s istim problemima kao što |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| HP Paviljon 9289EA - Webcam otišao AWOL | marcella | Digital Imaging & Pisači | 1 | 10. lipnja 2009 07:57 |
| Još jedan BSOD Issue - HP Paviljon DV9700 Laptop Vista | medman007 | Windows Operating Systems | 0 | 21. svibanj 2009 15:02 |
| HP Paviljon 7955 DVD Problem (govori svojim radnim fino, ali to ne rade) | NatureDriven | Drives & Izmjenjivi mediji | 7 | 6. siječanj 2009 02:31 |
| Webcam Primjena u sustavu Windows Vista | MightyAnky | Windows Operating Systems | 0 | 18. ožujak 2008 14:26 |
| Webcam problem | seba567 | Digital Imaging & Pisači | 4 | 1. kolovoz 2007 13:29 |
| Thread Tools | |
| |