![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| HP webkamera szia Van egy HP pavilon 6700 és Vista operációs rendszer van egy webkamera prebuilt nem működik, Eszközkezelőben azt mutatja, hogy a sárga jel, és azt mondja a vezető nincs telepítve Megpróbáltam telepíteni a vezető és én: Windows találkozás egy probléma a driver telepítése akárki van ötlete erről a problémáról? köszönöm |
|
| |||
| |||
| Van egy Hp Pav 9000, és volt egy hasonló probléma, amikor webkamera didnt dolgozik, én orrgazdaság az én-m laptop és dolgozott, de másnap, hogy soha munkát, így a beteg is, hogy ez az újrakezdés |
|
| |||
| |||
| Mi volt a probléma, hogy a tapasztalt? és biztos vagy benne, hogy a jobbra / legújabb illesztőprogramot, hogy a webkamera? MCTW |
|
| |||
| |||
| Nem volt ez a probléma is, ez attól függ, hogy mi van kilátás, y webkamera működött csak a Vista Home Premium |
|
| |||
| |||
| Rendszer-visszaállítás tntil az utolsó alkalom, hogy működik, és hozzátette, hogy bármilyen új hardvert, hogy a konfliktus? vagy mindig is visszatér a gyári állapotban nd újratelepítéséhez győzelem Szeretném megkérdezni HP fórumok keressük threads az azonos problémákkal, mint te |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| HP Pavilion 9289EA - Webcam Gone AWOL | Marcella | Digital Imaging & Nyomtatók | 1 | 10. június 2009 07:57 |
| Egy másik kérdés BSOD - HP Pavilion DV9700 Laptop Vista | medman007 | A Windows operációs rendszerek | 0 | 21. május 2009 15:02 |
| HP Pavilion 7955 DVD probléma (azt mondja, hogy jól működik, de ez nem működik) | NatureDriven | Drives & Removable Media | 7 | 6. január 2009 02:31 |
| Webkamera alkalmazás a Windows Vista | MightyAnky | A Windows operációs rendszerek | 0 | 18. március 2008 14:26 |
| Webcam probléma | seba567 | Digital Imaging & Nyomtatók | 4 | 1. Aug 2007 13:29 |
| Téma eszközök | |
| |