![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| Hp Webcam הי יש לי Hp ביתן 6700 עם מערכת הפעלה Vista ישנו Webcam prebuilt לא עובד, מנהל ההתקנים מציג את זה עם צהוב מארק, ואומר את מנהל ההתקן אינו מותקן ניסיתי להתקין את מנהל ההתקן ויש לי: Windows נתקלים בבעיה להתקין את מנהל ההתקן מישהו יש מושג על בעיה זו? תודה |
|
| |||
| |||
| יש לי Hp Pav 9000, והיה לי בעיה דומה, כאשר Webcam didn't העבודה שלי, אני לאפס הנייד שלי וזה עבד, אבל למחרת, זה היה 'לעבוד שוב, כל כך חולה צריך לשמור אותו מחדש |
|
| |||
| |||
| מה הבעיה שהוא נתקל? ו האם אתה בטוח שזה ימין / מנהל ההתקן העדכני ביותר עבור Webcam? MCTW |
|
| |||
| |||
| היו לי גם את הבעיה, זה תלוי מה יש לך Vista, Y Webcam עובד רק עם Vista Home Premium |
|
| |||
| |||
| שחזור המערכת tntil בפעם האחרונה זה עבד, יש U הוספת חומרה חדשה כי ייתכן הסכסוך? או תמיד יכול לחזור למפעל המדינה ND לזכות מחדש אני מעוניין לברר על Hp חיפוש פורומים עבור פתילים עם אותה כפי שאתה prob |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| HP אפדן 9289EA - Webcam הלכו AWOL | Marcella | Digital Imaging & מדפסות | 1 | -10 יוני 2009 07:57 |
| הנפקה נוספת BSOD - HP Laptop DV9700 אפדן Vista | medman007 | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 21st מאי 2009 15:02 |
| HP 7955-DVD אפדן הבעיה (אומר את עובד בסדר גמור אבל זה לא פועל) | NatureDriven | כוננים & נשלפת | 7 | 6 ינואר 2009 02:31 |
| Webcam יישומים ב-Windows Vista | MightyAnky | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 18 מרץ 2008 14:26 |
| Webcam בעיה | seba567 | Digital Imaging & מדפסות | 4 | ב -1 לאוגוסט 2007 13:29 |
| שרשרת כלים | |
| |