![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| HP Webcam labas Turiu HP Pavilion 6.700 su Vista OS yra dvejetainiai kamera neveikia, Device Manager "rodo, kad su geltonu ženklu, ir sako vairuotojas nėra įdiegtas Bandžiau įdiegti tvarkyklę ir aš: Windows susidurti su problema diegiant tvarkyklę kas turi idėją apie šią problemą? ačiū |
|
| |||
| |||
| Turiu Hp Pav 9000, ir man buvo panaši problema, kai mano kamera didnt darbas, aš iš naujo savo kompiuterį ir jis dirbo, bet kitą dieną ji nebūtu darbą vėl, kad blogai, turi laikyti iš naujo ją |
|
| |||
| |||
| Kas buvo problema, kad ji susidūrė? ir ar tikrai jis buvo iš dešinės / naujausią tvarkyklę, kad kamera? MCTW |
|
| |||
| |||
| turėjau šią problemą, taip pat tai priklauso nuo to, ką turite Vista, y kamera dirbo tik su Vista Home Premium |
|
| |||
| |||
| System Restore tntil paskutinį kartą jį dirbti, turi ir papildyti bet kokia nauja įranga, kuri gali prieštarauti? ar visada galite grįžti į gamyklą valstybės nd naujo laimėti Norėčiau paklausti apie HP forumai paieška temas su tuo pačiu bū kaip jums |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| HP Pavilion 9289EA - Webcam Gone AWOL | Marcella | Digital Imaging & Printers | 1 | Birželis 10, 2009 07:57 |
| Kitas numeris BSOD - HP Pavilion DV9700 Laptop Vista | medman007 | Windows "operacinės sistemos | 0 | Gegužė 21, 2009 15:02 |
| HP Pavilion 7955 DVD problema (sako savo darbo baudą, tačiau jis neveikia) | NatureDriven | Drives & Removable Media | 7 | 6 sausis 2009 02:31 |
| Kamera taikymas "Windows Vista" | MightyAnky | Windows "operacinės sistemos | 0 | Kovas 18, 2008 14:26 |
| Kamera problema | seba567 | Digital Imaging & Printers | 4 | 1 rugpjūtis 2007 13:29 |
| Temos įrankiai | |
| |