![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hp webcam nazdar Mám HP pavilón 6700 s OS Vista existuje webcam prebuilt nepracuje, Správca zariadenia ukazuje, že so žltou značkou, a hovorí, že vodič nie je nainštalovaný Snažil som sa nainštalovať ovládač a mám: Windows narazia na problém s inštaláciou ovládačov niekto má predstavu o tomto probléme? vďaka |
|
| |||
| |||
| Mám Hp Pav 9000, a já jsem měl podobný problém, keď my webcam didnt práce, i reset my laptop, a fungovalo to, ale ďalší deň, to bych 'práce ešte, takže chorí si udržať ho reštartovať |
|
| |||
| |||
| aký bol problém, že sa stretli? Ste si istý, že to bola správna / najnovší ovládač pre túto webovú kameru? MCTW |
|
| |||
| |||
| Mal som tento problém taky, to záleží, čo máte priehľad, y webcam pracoval iba s Vista Home Premium |
|
| |||
| |||
| obnovenia systému tntil poslednej dobe to funguje, majú u pridané žiadne nové vybavenie, ktoré môžu byť v rozpore? alebo vždy môže vrátiť do továrne štátnej nd přeinstalovat vyhrať Já bych pýtať na hp fóra hľadanie vlákna s rovnakými problémami ako vy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| HP Pavillion 9289EA - Webcam Gone AWOL | Marcella | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 10. jún 2009 07:57 |
| Ďalším BSOD Výtlačok - HP Pavillion DV9700 Laptop Vista | medman007 | Operačné systémy Windows | 0 | 21. mája 2009 15:02 |
| HP Pavillion 7955 DVD Problem (hovorí jej pracovné pokutu, ale nefunguje) | NatureDriven | Drives & Removable Media | 7 | 6. január 2009 02:31 |
| Webcam aplikácií vo Windows Vista | MightyAnky | Operačné systémy Windows | 0 | 18. marca 2008 14:26 |
| Webcam problém | seba567 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 4 | 1. august 2007 13:29 |
| Thread Tools | |
| |