![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| HP Webcam Привіт У мене HP Pavilion 6700 з ОС Vista є готові веб-камера не працює, Диспетчер пристроїв показує, що з жовтим знаком, і говорить, що драйвер не встановлено Я намагався встановити драйвер і я: Windows стикаємося з проблемою встановлення драйвера хто-небудь уявлення про цю проблему? спасибо |
|
| |||
| |||
| Я Нв Пав 9000, і я з аналогічною проблемою, коли моя веб-камера didn't роботи, мені скинути мій ноутбук, і це працювало, але на наступний день, робота його Wouldn 'ще раз, так хвора, потрібно тримати перезапуск |
|
| |||
| |||
| У чому полягала проблема, що він зіткнувся? А ти впевнена, що це право / остання версія драйвера для цієї веб-камери? MCTW |
|
| |||
| |||
| Я мав цю проблему теж, це залежить від того, що перспектива у вас є, у веб-камера працює тільки з Vista Premium додому |
|
| |||
| |||
| відновлення системи tntil останнім часом його роботи, є у додали нові апаратні засоби, які можуть конфліктувати? або завжди можете повернутися до державних заводом й перевстановлення виграти Я хотів би запитати про HP Пошук на форумах теми з тієї ж проби, як ви |