![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav: wave: Imam HP Paviljon laptopa Zabava tip 9289ea sa izgrađen-in web kamere koja je prestala s radom jer je, vjerujem, ili Microsoft ili HP izbacio patch na mene što sam sada ne mogu pronaći, ja ću kriviti Microsoft. HP su pokušali popraviti bez pomoći, na kraju sam preporuku izvesti oporavak sustava, koji sam nesklon učiniti jer na C: disku se OS učita i moje stvari koje, putem HP preporučujemo instaliranje aplikacije na d: disku, ali sam slušati ..... Nah. Tu je i oporavak particiju na e: disku, koji se preporuča izbjegavati nekoga, a ja imam. Ne mogu pronaći webcam ulazak u Device Manager oba. Bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati. Regards Allan. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Početna Build
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ne može pristupiti CD ROM da ponovo instalirati Win XP na HP Paviljon 505w | gcowett | Drives & Izmjenjivi mediji | 0 | 29. svibanj 2009 17:52 |
| HP Paviljon 6700 Webcam Problem sa Vista OS | leosar | Digital Imaging & Pisači | 4 | 13. travanj 2009 16:15 |
| Trebate li pomoć s mojim HP Paviljon A6432f RAM PC-a! | kawakes | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 12. travanj 2009 12:01 |
| Hp Paviljon T770.uk Obnovi pomoć | Gman13 | Općenito Software Chat | 3 | 17. ožujak 2008 14:21 |
| HP Paviljon 503n | bassguy712 | General Hardware Chat | 1 | 3. veljača 2008 22:14 |
| Thread Tools | |
| |