![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi: wave: Turiu HP Pavilion nešiojamas Pramogos tipas 9289ea su įmontuota kamera, kuri nustojo veikti, nes, manau, nei "Microsoft" arba "HP retai man pleistrą, kurį aš dabar negaliu rasti, aš kaltas" Microsoft ". HP bandė nustatyti jokios naudos, galiausiai rekomendavo man atlikti atkūrimo sistemą, kurią aš nenori daryti, nes ant C: diske yra operacinė sistema ir iš mano Daiktai apkrova, kuri, beje HP rekomenduojame įdiegti Apps prie D: diske, bet aš klausytis ..... nah. Yra išieškojimo skaidinys E: diske, kurį mes patariama ignoruojama, ir aš. Nerandu kamera įrašas Device Manager "arba. Any help būtų labai dėkingi. Dėl Allan. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Negaliu gauti prieigos prie kompaktinio disko iš naujo įdiegti Win XP ant HP Pavilion 505w | gcowett | Drives & Removable Media | 0 | Gegužė 29, 2009 17:52 |
| HP Pavilion 6.700 kameros Problema su Vista OS | leosar | Digital Imaging & Printers | 4 | Balandis 13, 2009 16:15 |
| Reikia pagalbos su mano HP Pavilion A6432f kompiuterio RAM! | kawakes | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | Balandis 12, 2009 12:01 |
| HP Pavilion T770.uk Pertvarkytas Pagalba | Gman13 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | Kovas 17, 2008 14:21 |
| HP Pavilion 503n | bassguy712 | General Hardware Chat | 1 | 3 vasaris 2008 22:14 |
| Temos įrankiai | |
| |