![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав: уаве: Имам ХП Павиљон лаптоп Забава тип 9289еа са изграђен-ин уеб камере која је престала са радом јер је, верујем, или Мицрософт или ХП избацио патцх на мене што сам сада не могу наћи, ја ћу окривљујете Мицрософт. ХП су покушали поправити без помоћи, на крају сам препоруку извести опоравак система, који сам несклон учинити јер на Ц: диску се ОС учита и моје ствари које, путем ХП препоручујемо инсталирање апликације на д: диску, али сам слушати ..... Нах. Ту је и опоравак партицију на е: диску, који се препоручује избјегавати некога, а ја имам. Не могу пронаћи УЕБЦАМ улазак у Девице Манагер оба. Било који помоћ би било много поштовати. Регардс Аллан. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Не може да приступи ЦД РОМ да поново инсталирате Уин КСП на ХП Павиљон 505у | гцоуетт | Дривес & Измјењиви медији | 0 | 29 мај 2009 17:52 |
| ХП Павиљон 6700 УЕБЦАМ Проблем са Виста ОС | леосар | Дигитал Имагинг & Штампачи | 4 | 13 април 2009 16:15 |
| Требате ли помоћ са мојим ХП Павиљон А6432ф РАМ ПЦ-а! | кауакес | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 12 април 2009 12:01 |
| Хп Павиљон Т770.ук Коригујте помоћ | Гман13 | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 17 март 2008 14:21 |
| ХП Павиљон 503н | бассгуы712 | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 3 фебруар 2008 22:14 |
| Тхреад Тоолс | |
| |