![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт: Wave: У мене HP Pavilion розваги тип 9289ea ноутбука з вбудованою веб-камерою яка перестала функціонувати, оскільки, я вважаю, або Microsoft або HP кинула на мене патч, який я зараз не можу знайти, я буду звинувачувати Microsoft. HP намагалися виправити, щоб не скористатися, нарешті, я рекомендував виконати відновлення системи, яку я схильний зробити, тому що на C: диск є ОС і навантаження мій матеріал, який, до речі, HP рекомендує встановлення додатків на D: диску, але я слухаю ..... нах. Існує відновлення розділу на E: диск, на якому нам радять уникати, і в мене є. Я не можу знайти веб-камера вступу за допомогою диспетчера пристроїв небудь. Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю. Regards Аллан. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Моя система: Головна Build
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Не можна отримати доступ до CD-ROM повторної установки Win XP на HP Pavilion 505w | gcowett | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 0 | 29 травня 2009 17:52 |
| HP Pavilion Webcam 6700 Проблеми з ОС Vista | НССПС | Digital Imaging & Принтери | 4 | 13 квітня 2009 16:15 |
| Потрібна допомога з оперативною пам'яттю Мій HP Pavilion A6432f ПК! | kawakes | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 12 квітня 2009 12:01 |
| Hp Pavilion T770.uk Перебудувати допомогу | Gman13 | General Software чат | 3 | 17 березня 2008 14:21 |
| HP Pavilion 503n | bassguy712 | Генеральний обладнання чат | 1 | 3 лютого 2008 22:14 |
| Різьба Інструменти | |
| |