![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Im опитвате да инсталирате HP Photosmart 1315 към моята TOSHIBA лаптоп, имам драйверите от интернет coz I DONT имат CD ... водачът трябва да работят добре coz му за HP Photosmart 1315 3.5 и аз да го инсталирате, но проблемът е, че компютърен жаргон откриване на принтера и в диалоговия прозорец излезе, че PC couldnt откриване на принтера. Аз вече два пъти проверяват всички връзки между принтера и лаптоп, но неговата глоба .... и FYI има 2 вида връзки; е USB, а другият е паралелна връзка .... Избрах USB coz очевидно I само че кабела .... така се опитах да преинсталирате, но все още няма добра .... моля помогне .... всякакви предложения ще се оправи ... Надявам се да чуя FR U момчета най-скоро .... благодаря U |
|
| |||
| |||
| Каква операционна система използвате?
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Im вървят прозорец XP Home Edition |
|
| |||
| |||
| Съжалявам искате да добавите към това, аз опитах вървят принтера за този лаптоп преди DONT така че мисля, че е OS, ще се coz на USB кабела е повреден или принтера си бяха отишли ядки? харесвам помагам благодаря |
|
| |||
| |||
| Може би. Единственият начин да разберем е, ако можете да пробвате друг компютър.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| HP Photosmart 8250 странен въпрос! | amyreaney | Digital Imaging & Принтери | 0 | 16-то Юни 2009 01:52 |
| Брат MFC 420CN Принтер Съобщение за грешка | dog3074 | Digital Imaging & Принтери | 0 | 15 Юни 2009 13:52 |
| Epson Stylus 4800 - Грешка Инсталиране на драйвера на принтера | tinkerbell | Digital Imaging & Принтери | 1 | 1-во Юни 2009 12:10 |
| Принтер за грешка | lolli_pop | Digital Imaging & Принтери | 7 | 4 октомври 2008 03:55 |
| Dell 720 принтер със съобщение за грешка Посоченият принтер moniter е unkown | themadpanda1989 | Digital Imaging & Принтери | 8 | 30ти септември 2008 05:02 |
| Нишка Инструменти | |
| |