menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitální zobrazovací & Tiskárny

Register

HP Photosmart 1315 Tiskárna chybu

Reply

Thread Nástroje
Old 15. Září 2008, 08:38
Člen Skupina

Default HP Photosmart 1315 Tiskárna chybu

Im pokoušíte nainstalovat HP Photosmart 1315 do mého notebooku Toshiba, mám ovladače z internetu coz i dont mít cd ... řidič by měl fungovat dobře coz jeho pro HP Photosmart 1315 a 3,5 i nainstalovat, ale problém je v tom, že počítač dotírat odhalit tiskárny a okna vyšli že PC couldnt odhalit tiskárny. Již jsem dvojí zkontrolovat všechny spoje mezi tiskárnou a notebookem, ale její pokuty .... a fyi existují 2 typy připojení, je USB a na druhé straně je paralelní připojení .... i vybrala usb coz samozřejmě i jen, že kabel .... tak jsem se pokusil přeinstalovat, ale stále není dobrá .... prosím pomozte .... nějaké návrhy by pokutu ... Doufáme, že slyší fr u chlapů asap .... děkuji u
Old 17. Září 2008, 01:36
Dárce Skupina

Jaký operační systém používáte?

Old 17. Září 2008, 06:45
Člen Skupina

im systémem Windows XP Home Edition
Old 17. Září 2008, 07:05
Člen Skupina

Promiň chcete přidat do které jsem se pokusil provoz tiskárny na tomto notebooku před tak i dont think je to na nás, bylo by coz USB kabelu byla chybná nebo tiskárna sama odešla ořechy? prosím pomozte díky
Old 18. Září 2008, 03:47
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal jimbeam View Post
Promiň chcete přidat do které jsem se pokusil provoz tiskárny na tomto notebooku před tak i dont think je to na nás, bylo by coz USB kabelu byla chybná nebo tiskárna sama odešla ořechy? prosím pomozte díky
By mohl být. Jediným způsobem, jak zjistit, je, když si můžete vyzkoušet na jiném PC.

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.