![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Im pokoušíte nainstalovat HP Photosmart 1315 do mého notebooku Toshiba, mám ovladače z internetu coz i dont mít cd ... řidič by měl fungovat dobře coz jeho pro HP Photosmart 1315 a 3,5 i nainstalovat, ale problém je v tom, že počítač dotírat odhalit tiskárny a okna vyšli že PC couldnt odhalit tiskárny. Již jsem dvojí zkontrolovat všechny spoje mezi tiskárnou a notebookem, ale její pokuty .... a fyi existují 2 typy připojení, je USB a na druhé straně je paralelní připojení .... i vybrala usb coz samozřejmě i jen, že kabel .... tak jsem se pokusil přeinstalovat, ale stále není dobrá .... prosím pomozte .... nějaké návrhy by pokutu ... Doufáme, že slyší fr u chlapů asap .... děkuji u
|
|
|
|||
|
|||
|
Jaký operační systém používáte?
|
|||
|
|||
|
im systémem Windows XP Home Edition
|
|
|
|||
|
|||
|
Promiň chcete přidat do které jsem se pokusil provoz tiskárny na tomto notebooku před tak i dont think je to na nás, bylo by coz USB kabelu byla chybná nebo tiskárna sama odešla ořechy? prosím pomozte díky
|
|
|
|||
|
|||
|
By mohl být. Jediným způsobem, jak zjistit, je, když si můžete vyzkoušet na jiném PC.