μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Digital Imaging & Printers

Register

HP Photosmart 1315 εκτυπωτή σφάλμα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 15ης Σεπτεμβρίου 2008, 08:38
Μέλος Ομάδα

Im προσπαθώντας να εγκαταστήσετε HP Photosmart 1315 σε φορητό υπολογιστή Toshiba μου, έχω τους οδηγούς από το διαδίκτυο coz i dont έχει το cd ... ο οδηγός θα πρέπει να εργαστούν για την ωραία coz HP Photosmart 1315 3,5 i και το εγκαταστήσετε, αλλά το πρόβλημα είναι ότι το υπολογιστή επίκλισης εντοπίσει τον εκτυπωτή και το παράθυρο διαλόγου βγήκε λέγοντας ότι PC couldnt εντοπίσει τον εκτυπωτή. Έχω ήδη διπλοελέγχθηκαν όλες τις συνδέσεις μεταξύ του εκτυπωτή και το φορητό, αλλά το πρόστιμο .... και FYI υπάρχουν 2 είδη συνδέσεων? Είναι μία usb και το άλλο είναι παράλληλη σύνδεση .... i επέλεξε το usb προφανώς coz i μόνο καλώδιο που έχουν .... έτσι προσπαθήσαμε να επανεγκαταστήσετε αλλά δεν ωφελεί να βοηθήσει παρακαλώ .... .... κάποια πρόταση θα ήταν μια χαρά ... fr ελπίζω να ακούσω και παιδιά ASAP .... ευχαριστήσω u
Old 17ης Σεπτεμβρίου 2008, 01:36
Ομάδα Δωρητών

Τι λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιείτε;

Old 17ης Σεπτεμβρίου 2008, 06:45
Μέλος Ομάδα

im λειτουργία Window XP Home Edition
Old 17ης Σεπτεμβρίου 2008, 07:05
Μέλος Ομάδα

συγνώμη ήθελα να προσθέσω σε αυτό, έχω δοκιμάσει τη λειτουργία του εκτυπωτή για αυτό το φορητό υπολογιστή, ώστε πριν από i dont σκέφτονται ότι είναι το λειτουργικό σύστημα, θα ήταν το καλώδιο USB coz ήταν ελαττωματικά ή τον εκτυπωτή η ίδια είχε πάει καρύδια;; παρακαλούμε να βοηθήσει ευχαριστώ
Old 18ης Σεπτεμβρίου 2008, 03:47
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας jimbeam View Post
συγνώμη ήθελα να προσθέσω σε αυτό, έχω δοκιμάσει τη λειτουργία του εκτυπωτή για αυτό το φορητό υπολογιστή, ώστε πριν από i dont σκέφτονται ότι είναι το λειτουργικό σύστημα, θα ήταν το καλώδιο USB coz ήταν ελαττωματικά ή τον εκτυπωτή η ίδια είχε πάει καρύδια;; παρακαλούμε να βοηθήσει ευχαριστώ
Θα μπορούσε να είναι. Μόνος τρόπος να μάθουμε είναι αν μπορείτε να δοκιμάσετε ένα άλλο υπολογιστή.

Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.