manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Digital Imaging & Pisači

Register

HP Photosmart pisač 1315 error

Reply

Thread Tools
Old 15. Ruj 2008, 08:38
Member Group

Im pokušavate instalirati Hp photosmart 1315 Toshiba to moj laptop, ja je dobio drivere s interneta coz ja dont imati cd ... vozač trebao bi raditi fino coz njegovih za HP Photosmart 1315 3,5 i ja ga instalirati ali problem je u tome što se računalo licemjerje prepozna printer i dijaloški okvir u kojem se kaže da je došao iz PC couldnt detektirati pisač. Već sam provjeriti sve bračne veze između pisača i laptopa ali njegova fina .... i Vašu informaciju ima 2 vrste priključaka; jedan usb a drugi je paralelna veza .... ja izabrao USB coz očito i samo da kabel .... pa sam pokušao to reinstalirati, ali još uvijek nema dobar .... molim pomoć .... bilo koji sugestija bi bilo u redu ... nadam se da čuje što fr u momački .... hvala u
Old 17. Ruj 2008, 01:36
Donatorska Grupa

Koji operativni sustav koristite?

Old 17. Ruj 2008, 06:45
Member Group

im trčanje prozor XP Home Edition
Old 17. Ruj 2008, 07:05
Member Group

ispričavam se želite dodati da sam ja pokušao trčanje pisač na ovaj laptop prije pa ja dont misliti da je to OS, to će biti coz USB kabel je neispravan ili pisača i sam otišao lud? ugoditi pomoć hvala
Old 18. Ruj 2008, 03:47
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by jimbeam View Post
ispričavam se želite dodati da sam ja pokušao trčanje pisač na ovaj laptop prije pa ja dont misliti da je to OS, to će biti coz USB kabel je neispravan ili pisača i sam otišao lud? ugoditi pomoć hvala
Moglo bi biti. Jedini način da saznate je ako možete pokušajte na drugom računalu.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.