kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Digital Imaging & Nyomtatók

Register

HP Photosmart 1315 nyomtató hiba

Reply

Téma eszközök
Old 15. Sep 2008, 08:38
Csoport tagja

Im próbál telepíteni a HP Photosmart 1315 az én toshiba laptop, I got a járművezetők az internetről coz i dont volna a CD-t ... a vezetőnek kell működnie finom coz a HP Photosmart 1315 3,5 és telepíteni, de a probléma az, hogy a cant számítógép felismeri a nyomtató és a párbeszédpanelen jött ki, mondván, hogy a PC couldnt észlelni a nyomtatót. Már kétszer ellenőrizni minden kapcsolatot a nyomtató és a laptop, de a bírság .... és fyi van 2 típusú kapcsolatok egy USB és egy párhuzamos kapcsolat .... választottam az USB coz Nyilvánvalóan csak úgy, hogy a kábel .... Megpróbáltam újratelepíteni, de még mindig nem jó .... please help .... olyan javaslatokat fog jönni ... remélem hallom fr u guys asap .... thank u
Old 17. Sep 2008, 01:36
Donor Group

Milyen operációs rendszert használ?

Old 17. Sep 2008, 06:45
Csoport tagja

im futó Windows XP Home Edition
Old 17. Sep 2008, 07:05
Csoport tagja

Sajnáljuk szeretne hozzáadni, hogy próbáltam működik a nyomtató ebben a laptop előtt, tehát én dont gondol, hogy az operációs rendszer, akkor coz az USB-kábel volt a hibás, vagy a nyomtatót is elment dió? kérem, segítsen thanks
Old 18. Sep 2008, 03:47
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by jimbeam View Post
Sajnáljuk szeretne hozzáadni, hogy próbáltam működik a nyomtató ebben a laptop előtt, tehát én dont gondol, hogy az operációs rendszer, akkor coz az USB-kábel volt a hibás, vagy a nyomtatót is elment dió? kérem, segítsen thanks
Lehet. Egyetlen módja, hogy megtudja, ha akkor próbáljon meg egy másik számítógépen.

Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.