![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Im próbál telepíteni a HP Photosmart 1315 az én toshiba laptop, I got a járművezetők az internetről coz i dont volna a CD-t ... a vezetőnek kell működnie finom coz a HP Photosmart 1315 3,5 és telepíteni, de a probléma az, hogy a cant számítógép felismeri a nyomtató és a párbeszédpanelen jött ki, mondván, hogy a PC couldnt észlelni a nyomtatót. Már kétszer ellenőrizni minden kapcsolatot a nyomtató és a laptop, de a bírság .... és fyi van 2 típusú kapcsolatok egy USB és egy párhuzamos kapcsolat .... választottam az USB coz Nyilvánvalóan csak úgy, hogy a kábel .... Megpróbáltam újratelepíteni, de még mindig nem jó .... please help .... olyan javaslatokat fog jönni ... remélem hallom fr u guys asap .... thank u |
|
| |||
| |||
| Milyen operációs rendszert használ?
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| im futó Windows XP Home Edition |
|
| |||
| |||
| Sajnáljuk szeretne hozzáadni, hogy próbáltam működik a nyomtató ebben a laptop előtt, tehát én dont gondol, hogy az operációs rendszer, akkor coz az USB-kábel volt a hibás, vagy a nyomtatót is elment dió? kérem, segítsen thanks |
|
| |||
| |||
| Lehet. Egyetlen módja, hogy megtudja, ha akkor próbáljon meg egy másik számítógépen.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |