![]() |
|
| |||
| |||
| Im מנסה להתקין Hp Photosmart 1315 Toshiba הנייד שלי, יש לי את מנהלי ההתקנים מהאינטרנט coz i dont have the CD ... הנהג צריך לעבוד בסדר coz שלה עבור HP Photosmart 1315 3.5 ואני מתקין את זה אבל הבעיה היא כי צביעות המחשב מזהה את המדפסת ואת תיבת הדו שיח יצא couldnt אומר כי המחשב מזהה את המדפסת. יש לי כבר פעמיים בדק את כל החיבורים בין המדפסת לבין המחשב הנישא שלה אבל בסדר .... ו FYI ישנם 2 סוגי חיבורים; USB הוא אחד ואת השני הוא חיבור במקביל .... בחרתי את coz USB ללא ספק אני כי יש רק כבל .... אז ניסיתי להתקין מחדש אבל עדיין לא טוב .... בבקשה עזרה .... כל הצעה יהיה בסדר ... מקווה לשמוע fr U בהקדם האפשרי .... תודה, חבר 'ה U |
|
| |||
| |||
| באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש?
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| IM להופיע חלון XP Home Edition |
|
| |||
| |||
| מצטער רוצה להוסיף את זה, ניסיתי להפעיל את המדפסת על המחשב הנישא לפני זה אז אני חושב שזה dont של מערכת ההפעלה, האם זה יהיה coz ה USB cable היה פגום או המדפסת עצמה היתה נעלמת משוגע?? אנא עזרו תודה |
|
| |||
| |||
| יכול להיות. הדרך היחידה כדי לברר אם הוא יכול לנסות על מחשב אחר.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Hp Photosmart 8250 מוזר בעיה! | amyreaney | Digital Imaging & מדפסות | 0 | 16th יוני 2009 01:52 |
| Brother MFC 420CN מדפסת הודעת שגיאה | dog3074 | Digital Imaging & מדפסות | 0 | ה -15 בחודש יוני 2009 13:52 |
| Epson חרט 4800 - שגיאה בהתקנת מנהל מדפסת | tinkerbell | Digital Imaging & מדפסות | 1 | ב -1 יוני 2009 12:10 |
| מדפסת שגיאה | lolli_pop | Digital Imaging & מדפסות | 7 | 4th אוקטובר 2008 03:55 |
| Dell 720 מדפסת עם הודעת השגיאה המצוין מדפסת moniter היא unkown | themadpanda1989 | Digital Imaging & מדפסות | 8 | 30 ספטמבר 2008 05:02 |
| שרשרת כלים | |
| |