mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Digital Imaging & Printers

Register

HP Photosmart 1.315 spausdintuvo klaida

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 15, 2008, 08:38
Narys

Default HP Photosmart 1.315 spausdintuvo klaida

Im bando įdiegti hp photosmart 1.315 mano toshiba laptopa, gavau tvarkykles iš interneto coz i dont turi CD ... vairuotojas turi dirbti gerai coz its for HP Photosmart 1315 3,5, ir aš ją įdiegti, tačiau problema yra ta, kad kompiuteris cant aptikti spausdintuvą ir Dialogo lange išėjo sakydamas, kad PC couldnt aptikti spausdintuvą. Aš jau du kartus patikrinti visus tarp spausdintuvo ir nešiojamas kompiuteris, tačiau jo baudos .... ir Grupė yra 2 tipų jungtys; vienas usb, o kitas yra lygiagreti ryšio .... Mane pasirinko USB coz Žinoma, aš jungtys tik kad kabelis .... todėl aš bandžiau iš naujo, bet vis dar nieko gero .... Please help .... visus pasiūlymus, būtų gerai ... tikiuosi išgirsti FR u guys ASAP .... thank U
Old Rugsėjis 17, 2008, 01:36
Donorų grupės

Kokią operacinę sistemą Jūs naudojate?

Old Rugsėjis 17, 2008, 06:45
Narys

im rodyti lango XP Home Edition
Old Rugsėjis 17, 2008, 07:05
Narys

Atsiprašome norite pridėti, kad aš bandė paleisti spausdintuvo į šį nešiojamas Prieš tai I dont think it's OS, tai jis bus coz USB kabelis buvo su defektais arba spausdintuvo pati dingo riešutų? Please help Thanks
Old Rugsėjis 18, 2008, 03:47
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by jimbeam View Post
Atsiprašome norite pridėti, kad aš bandė paleisti spausdintuvo į šį nešiojamas Prieš tai I dont think it's OS, tai jis bus coz USB kabelis buvo su defektais arba spausdintuvo pati dingo riešutų? Please help Thanks
Galėtų būti. Vienintelis būdas sužinoti, tai jei galite pabandyti ant kito kompiuterio.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
HP Photosmart 8.250 keistą klausimą! amyreaney Digital Imaging & Printers 0 Birželis 16, 2009 01:52
Brother MFC 420CN Spausdinti Klaidos pranešimas dog3074 Digital Imaging & Printers 0 Birželis 15, 2009 13:52
Epson Stylus 4800 - Klaida diegiant spausdintuvo tvarkyklės Tinkerbell Digital Imaging & Printers 1 1 birželis 2009 12:10
Spausdintuvo klaida lolli_pop Digital Imaging & Printers 7 4 spalis 2008 03:55
Dell 720 spausdintuvas su klaidos pranešimą, nurodytą spausdintuvas moniter yra nežinoma themadpanda1989 Digital Imaging & Printers 8 30 rugsėjis 2008 05:02
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.