![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Im bando įdiegti hp photosmart 1.315 mano toshiba laptopa, gavau tvarkykles iš interneto coz i dont turi CD ... vairuotojas turi dirbti gerai coz its for HP Photosmart 1315 3,5, ir aš ją įdiegti, tačiau problema yra ta, kad kompiuteris cant aptikti spausdintuvą ir Dialogo lange išėjo sakydamas, kad PC couldnt aptikti spausdintuvą. Aš jau du kartus patikrinti visus tarp spausdintuvo ir nešiojamas kompiuteris, tačiau jo baudos .... ir Grupė yra 2 tipų jungtys; vienas usb, o kitas yra lygiagreti ryšio .... Mane pasirinko USB coz Žinoma, aš jungtys tik kad kabelis .... todėl aš bandžiau iš naujo, bet vis dar nieko gero .... Please help .... visus pasiūlymus, būtų gerai ... tikiuosi išgirsti FR u guys ASAP .... thank U |
|
| |||
| |||
| Kokią operacinę sistemą Jūs naudojate?
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| im rodyti lango XP Home Edition |
|
| |||
| |||
| Atsiprašome norite pridėti, kad aš bandė paleisti spausdintuvo į šį nešiojamas Prieš tai I dont think it's OS, tai jis bus coz USB kabelis buvo su defektais arba spausdintuvo pati dingo riešutų? Please help Thanks |
|
| |||
| |||
| Galėtų būti. Vienintelis būdas sužinoti, tai jei galite pabandyti ant kito kompiuterio.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| HP Photosmart 8.250 keistą klausimą! | amyreaney | Digital Imaging & Printers | 0 | Birželis 16, 2009 01:52 |
| Brother MFC 420CN Spausdinti Klaidos pranešimas | dog3074 | Digital Imaging & Printers | 0 | Birželis 15, 2009 13:52 |
| Epson Stylus 4800 - Klaida diegiant spausdintuvo tvarkyklės | Tinkerbell | Digital Imaging & Printers | 1 | 1 birželis 2009 12:10 |
| Spausdintuvo klaida | lolli_pop | Digital Imaging & Printers | 7 | 4 spalis 2008 03:55 |
| Dell 720 spausdintuvas su klaidos pranešimą, nurodytą spausdintuvas moniter yra nežinoma | themadpanda1989 | Digital Imaging & Printers | 8 | 30 rugsėjis 2008 05:02 |
| Temos įrankiai | |
| |