![]() |
|
| |||
| |||
| Im mēģina uzstādīt HP Photosmart 1.315 manam Toshiba klēpjdators, i got draiverus no internet coz i dont nav cd ... vadītājam ir jāstrādā fine coz to HP Photosmart 1.315 3.5 un instalēt, bet problēma ir tā, ka dators aprunāt atklāt printeris un dialoglodziņu iznāca sakot, ka PC couldnt atklāt printeri. Es jau divreiz pārbaudīja visu starp printeri un portatīvo datoru, bet tās naudas .... un FYI pastāv 2 veidu savienojumiem; viens ir USB un otra ir paralēls savienojums .... es izvēlējos usb coz acīmredzami i savienojumi tikai, ka kabelis .... tāpēc es centos pārinstalēt, bet vēl nav labi .... please help .... kādi ieteikumi būtu fine ... ceru dzirdēt fr u guys ASAP .... thank u |
|
| |||
| |||
| Kādu operētājsistēmu jūs izmantojat?
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| im darbojas Windows XP Home Edition |
|
| |||
| |||
| sorry vēlaties pievienot, es esmu mēģinājis rādīt printeris šajā klēpjdators pirms so i dont domāju, ka tas os, kurš tas būtu coz usb kabelis bija bojāts, vai printeris pati bija devusies riekstiem? please help thanks |
|
| |||
| |||
| Varētu būt. Vienīgais veids, kā uzzināt, ir, ja jūs varat mēģināt ar citu datoru.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |