![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Im próbuje zainstalować HP Photosmart 1315 do mojego laptopa Toshiba, mam sterowników z Internetu coz ja dont mieć cd ... kierowca powinien działać dobrze coz jego HP Photosmart 1315 3,5 i ja go zainstalować, ale problem polega na tym, że cant komputer wykryje drukarkę i okna dialogowego wyszedł że PC couldnt wykrycie drukarki. Mam już podwójnie sprawdzone wszystkie połączenia między drukarką i laptopa, ale jego grzywny .... i FYI są 2 rodzaje połączeń; jeden usb, a drugi jest równoległe połączenie .... i wybrał usb coz I oczywiście tylko, że kabel .... i tak chciał ponownie zainstalować, ale wciąż nie ma dobrego .... pomóż .... jakieś sugestie byłoby dobrze ... nadzieję usłyszeć fr u guys ASAP .... thank u |
|
| |||
| |||
| Jakiego systemu operacyjnego używasz?
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| im uruchomienie Windows XP Home Edition |
|
| |||
| |||
| Przepraszam chcesz dodać do tego, I've tried uruchomienie drukarki w tym laptopie przed tak i dont think it's os, to czy coz kabel USB był wadliwy lub drukarki przecież odszedł orzechy? prosimy o pomoc dzięki |
|
| |||
| |||
| Może być. Jedynym sposobem, aby dowiedzieć się, czy możesz spróbować na innym komputerze.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
![]() |
|
| Zakładki |