![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Im pokúšate nainštalovať HP Photosmart 1315 do môjho notebooku Toshiba, mám ovládače z internetu coz i dont mať cd ... vodič by mal fungovať dobre coz jeho pre HP Photosmart 1315 a 3,5 i nainštalovať, ale problém je v tom, že počítač dotírat odhaliť tlačiarne a okná vyšli že PC couldnt odhaliť tlačiarne. Už som dvojaký skontrolovať všetky spoje medzi tlačiarňou a notebookem, ale jej pokuty .... a fyi existujú 2 typy pripojenia, je USB a na druhej strane je paralelné pripojenie .... aj vybrala usb coz samozrejme aj len, že kábel .... tak som sa pokúsil preinštalovať, ale stále nie je dobrá .... prosím pomôžte .... nejaké návrhy by pokutu ... Dúfame, že počuje fr u chlapů asap .... děkuji u |
|
| |||
| |||
| Aký operačný systém používate?
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| im systémom Windows XP Home Edition |
|
| |||
| |||
| Promiň chcete pridať do ktorej som sa pokúsil prevádzku tlačiarne na tomto notebooku pred tak i dont think je to na nás, bolo by coz USB kábla bola chybná alebo tlačiareň sama odišla orechy? prosím pomôžte vďaka |
|
| |||
| |||
| By mohol byť. Jediným spôsobom, ako zistiť, je, keď si môžete vyskúšať na inom PC.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |