мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дигитал Имагинг & Штампачи

Register

ХП Пхотосмарт штампач 1315 еррор

Reply

Тхреад Тоолс
Old 15. сеп 2008, 08:38
Мембер Гроуп

Default ХП Пхотосмарт штампач 1315 еррор

Им покушавате инсталирати хп пхотосмарт 1315 Тосхиба за мој лаптоп, ја је добио дривер са интернета цоз ја донт имати цд ... возач требало би да раде фино цоз његових за ХП Пхотосмарт 1315 3,5 и ја га инсталирати али проблем је у томе што се рачунар лицемјерје препозна принтер и дијалог у којем се каже да је дошао из ПЦ цоулднт препознати штампач. Већ сам проверити све брачне везе између штампача и лаптоп али његова фина .... и Вашу информацију има 2 врсте прикључака; један усб а други је паралелна веза .... ја изабрао УСБ цоз очито и само да кабл .... па сам покушао то наново, али још увек нема добар .... молим помоћ .... било који сугестија би било у реду ... надам се да чује што фр у момачки .... хвала у
Old 17. сеп 2008, 01:36
Донаторска Група

Који оперативни систем користите?

Old 17. сеп 2008, 06:45
Мембер Гроуп

им трчање прозор КСП Хоме Едитион
Old 17. сеп 2008, 07:05
Мембер Гроуп

извињавамо се желите додати да сам ја суђен трчање штампач на овај лаптоп пре па ја донт мислити да је то ОС, то ће бити цоз УСБ кабл је неисправан или штампача и сам отишао луд? угодити помоћ хвала
Old 18. сеп 2008, 03:47
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы јимбеам View Post
извињавамо се желите додати да сам ја суђен трчање штампач на овај лаптоп пре па ја донт мислити да је то ОС, то ће бити цоз УСБ кабл је неисправан или штампача и сам отишао луд? угодити помоћ хвала
Могло би бити. Једини начин да сазнате је ако можете да покушате на другом рачунару.

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Хп Пхотосмарт 8250 чудан проблем! амыреанеы Дигитал Имагинг & Штампачи 0 16. јуна 2009 01:52
Бротхер МФЦ-420ЦН Принтер Порука о грешци дог3074 Дигитал Имагинг & Штампачи 0 15. јуна 2009 13:52
ЕПСОН грамофонске игла 4800 - Грешка Инсталирање Принтер Дривер тинкербелл Дигитал Имагинг & Штампачи 1 1. јуна 2009 12:10
Принтер Грешка лолли_поп Дигитал Имагинг & Штампачи 7 4 октобар 2008 03:55
Делл 720 штампача са порука о грешци Наведени принтер монитер је ункоун тхемадпанда1989 Дигитал Имагинг & Штампачи 8 30. сеп 2008 05:02
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц