менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Digital Imaging & Принтери

Register

HP Photosmart 1315 помилка принтера

Reply

Різьба Інструменти
Old 15 вересня 2008, 08:38
Член групи

Default HP Photosmart 1315 помилка принтера

Їм намагається встановити HP Photosmart 1315 на мій ноутбук Toshiba, я отримав драйверів з інтернету Coz I Dont наявності компакт-диска ... водієві повинні працювати нормально для свого Coz HP Photosmart 1315 3.5 і встановити її, але проблема в тому, що нахиляє комп'ютер виявить принтер і діалогове вікно вийшли сказати, що комп'ютер Couldnt виявить принтер. Я вже перевірив усі подвійні зв'язки між принтером і ноутбуком, але його тонкою .... і FYI є 2 типи з'єднань; один USB, а інший є паралельне з'єднання .... Я вибрав USB Coz Очевидно, що я тільки що кабель .... так що я старався, щоб перевстановити але нічого доброго .... будь ласка, допоможіть .... будь-які пропозиції буде в порядку ... сподіваюся почути Fr хлопці U ASAP .... Thank U
Old 17 вересня 2008, 01:36
Донор групи

Яку операційну систему ви використовуєте?

Old 17 вересня 2008, 06:45
Член групи

Чат працює Window XP Home Edition
Old 17 вересня 2008, 07:05
Член групи

На жаль хочете додати до цього, я пробував працює принтер на цьому ноутбуці до тому не думаю, це ОС, було б Coz USB кабель був несправний або сам принтер пішов горіхів? Будь ласка, допоможіть завдяки
Old 18 вересня 2008, 03:47
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав JimBeam View Post
На жаль хочете додати до цього, я пробував працює принтер на цьому ноутбуці до тому не думаю, це ОС, було б Coz USB кабель був несправний або сам принтер пішов горіхів? Будь ласка, допоможіть завдяки
Може бути. Єдиний спосіб дізнатися, чи можете ви спробувати на іншому ПК.

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
HP Photosmart 8250 дивним питанням! amyreaney Digital Imaging & Принтери 0 16 червня 2009 01:52
Brother MFC 420CN принтера з'являється повідомлення про помилку dog3074 Digital Imaging & Принтери 0 15 червня 2009 13:52
Epson Stylus 4800 - помилка установки драйвера принтера Tinkerbell Digital Imaging & Принтери 1 1 червня 2009 12:10
Принтер помилку lolli_pop Digital Imaging & Принтери 7 4 жовтня 2008 03:55
Є невідомий принтер Dell 720 і повідомлення про помилку вказаний MONITER принтер themadpanda1989 Digital Imaging & Принтери 8 30 вересня 2008 05:02
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.