![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Їм намагається встановити HP Photosmart 1315 на мій ноутбук Toshiba, я отримав драйверів з інтернету Coz I Dont наявності компакт-диска ... водієві повинні працювати нормально для свого Coz HP Photosmart 1315 3.5 і встановити її, але проблема в тому, що нахиляє комп'ютер виявить принтер і діалогове вікно вийшли сказати, що комп'ютер Couldnt виявить принтер. Я вже перевірив усі подвійні зв'язки між принтером і ноутбуком, але його тонкою .... і FYI є 2 типи з'єднань; один USB, а інший є паралельне з'єднання .... Я вибрав USB Coz Очевидно, що я тільки що кабель .... так що я старався, щоб перевстановити але нічого доброго .... будь ласка, допоможіть .... будь-які пропозиції буде в порядку ... сподіваюся почути Fr хлопці U ASAP .... Thank U |
|
| |||
| |||
| Яку операційну систему ви використовуєте?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Чат працює Window XP Home Edition |
|
| |||
| |||
| На жаль хочете додати до цього, я пробував працює принтер на цьому ноутбуці до тому не думаю, це ОС, було б Coz USB кабель був несправний або сам принтер пішов горіхів? Будь ласка, допоможіть завдяки |
|
| |||
| |||
| Може бути. Єдиний спосіб дізнатися, чи можете ви спробувати на іншому ПК.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| HP Photosmart 8250 дивним питанням! | amyreaney | Digital Imaging & Принтери | 0 | 16 червня 2009 01:52 |
| Brother MFC 420CN принтера з'являється повідомлення про помилку | dog3074 | Digital Imaging & Принтери | 0 | 15 червня 2009 13:52 |
| Epson Stylus 4800 - помилка установки драйвера принтера | Tinkerbell | Digital Imaging & Принтери | 1 | 1 червня 2009 12:10 |
| Принтер помилку | lolli_pop | Digital Imaging & Принтери | 7 | 4 жовтня 2008 03:55 |
| Є невідомий принтер Dell 720 і повідомлення про помилку вказаний MONITER принтер | themadpanda1989 | Digital Imaging & Принтери | 8 | 30 вересня 2008 05:02 |
| Різьба Інструменти | |
| |