![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar! Mám HP Photosmart 8250, která zlomila chvíli lety. Rád bych se podíval, jestli bych nemohl opravit, protože jsem opravdu líbí, a já bych nechtěl, aby vrak dobrá věc, když jsem si to. (Jako když si novou tiskárnu, je to pomalé, nebo jej vytiskne špatné obrázky, je na hovno inkoust, ect.) Mám vykřičený "Barvicí Selhání systému" poselství, a já jsem si přečetl a poté dané instrukce, aby bylo známo, že práce . Mám resetujte tiskárnu, ale to zatím nefunguje, což znamená, potřebuji firmware update. Nicméně, nemohu nikde najít, tak jsem věděl, pokud by byla alternativa, nebo když mi někdo mohl poslat soubor pomocí e-mailu nebo osobní webové stránky? Díky moc za vaši pomoc! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Divný POST téma | a944porsche | Obecné Hardware Chat | 1 | 22. června 2009 02:10 |
| Upgrade akciové nVidia MX420 grafická karta ve Dell 8250 | AlanB | Graphics Cards & Monitory | 1 | 10. červen 2009 14:20 |
| Divný Výtisk - Testdisk detekuje pouze jednu oblast | gitarman4 | Drives & Removable Media | 0 | 4. června 2009 18:52 |
| HP Photosmart All-In-One C4280 tisk problémy | eviepeanut2005 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 21. května 2009 19:35 |
| HP Photosmart 1315 Tiskárna chybu | jimbeam | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 4 | 18. Září 2008 03:47 |
| Thread Nástroje | |
| |