μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Digital Imaging & Printers

Register

HP Photosmart 8250 περίεργο θέμα!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16η Ιουν 2009, 01:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Default HP Photosmart 8250 περίεργο θέμα!

Γεια σου! Έχω ένα HP Photosmart 8250 που έσπασε πριν από λίγο καιρό. Θα ήθελα να δω αν θα μπορούσα να το διορθώσω, γιατί μου άρεσε πραγματικά, και δεν θα ήθελα να ναυάγιο καλό ενώ έχω. (Όπως όταν ένα έχετε ένα νέο εκτυπωτή, είναι αργή, ή κακή εκτυπώσεις φωτογραφιών, είναι χάλια μελάνι, ect.) Έχω το περίφημο "Μελάνι αποτυχία του συστήματος" μήνυμα και έχω διαβάσει και ακολούθησε τις οδηγίες δεδομένου ότι ήταν γνωστή για την εργασία . Έχω επαναφέρετε τον εκτυπωτή, αλλά δεν έχει εργαστεί, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει το firmware update. Ωστόσο, δεν μπορώ να βρω αυτό πουθενά, οπότε Αναρωτιόμουν αν υπήρχε εναλλακτική λύση, ή αν κάποιος μπορούσε να μου στείλει το αρχείο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή προσωπική ιστοσελίδα; Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας!
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Περίεργο θέμα POST a944porsche Γενική Συζήτηση Hardware 1 22 Ιουν 2009 02:10
Αναβάθμιση υλικού nVidia MX420 κάρτα βίντεο με την Dell 8250 AlanB Κάρτες Γραφικών & Monitors 1 10 Ιουν 2009 14:20
Παράξενο Τεύχος - Testdisk ανιχνεύει μόνο ένα διαμέρισμα gitarman4 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 0 4η Ιουν 2009 18:52
HP Photosmart All-in-One C4280 προβλημάτων εκτύπωσης eviepeanut2005 Digital Imaging & Printers 0 21η Μαΐου 2009 19:35
HP Photosmart 1315 εκτυπωτή σφάλμα jimbeam Digital Imaging & Printers 4 18η Σεπ 2008 03:47
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.