![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok! Imam Hp Photosmart 8250 prodriješe da neko vrijeme prije. Htjela bih vidjeti ako JA mogao popraviti, jer sam ga stvarno voljela, a ja ne bi željeli olupina dobra stvar, dok sam ga. (Kao kad dobijete novi pisač, to je spor, ili ga ispisuje loša slika, to je sranje tintu, itd..) Imam sramotno "tinta System Failure" poruka, a pročitao sam i slijedio upute s obzirom da su poznati da rade . Imam resetirati printer, ali to nije radila, što znači da trebam firmware ažurirati. Međutim, ja ne mogu nigdje pronaći tu, pa sam bio zadivljen, ako ima je alternativa ili, ako me itko mogao poslati file preko e-pošte ili osobne web stranice? Puno hvala za vašu pomoć! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Weird POSTAVI tema | a944porsche | General Hardware Chat | 1 | 22. lipnja 2009 02:10 |
| Upgrade zaliha nVidia MX420 video karticu na Dell 8250 | AlanB | Graphics Cards & Monitors | 1 | 10. lipnja 2009 14:20 |
| Weird Issue - Testdisk otkriva samo jednu particiju | gitarman4 | Drives & Izmjenjivi mediji | 0 | 4. lipnja 2009 18:52 |
| HP Photosmart All-In-One C4280 ispisom | eviepeanut2005 | Digital Imaging & Pisači | 0 | 21. svibanj 2009 19:35 |
| HP Photosmart pisač 1315 error | jimbeam | Digital Imaging & Pisači | 4 | 18. Ruj 2008 03:47 |
| Thread Tools | |
| |