![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia! Nekem van egy HP Photosmart 8250, hogy eltört egy ideje. Szeretném látni, ha tudtam megjavítani, mert nagyon tetszett, és én nem akarok roncs jó dolog, amíg van. (Mint amikor egy egy új nyomtató, akkor lassú, vagy kiírja, hogy rossz képet, akkor szar festék, stb.) Az a hírhedt "Ink Rendszer hiba" üzenetet, és elolvastam, és követte az utasításokat adott, hogy ismert volt, hogy . Nekem van újra a nyomtatót, de nem működött, ami azt jelenti, szükséges a firmware frissítést. Azonban nem találom ezt sehol, ezért arra gondoltam, ha nem volt alternatívája, vagy ha valaki tudna küld én a fájlt az e-mail vagy személyes honlap? Thanks a lot for your segítséget! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Furcsa POST probléma | a944porsche | Általános fémáru Chat | 1 | 22. június 2009 02:10 |
| Upgrade készlet nVidia MX420 video kártya Dell 8250 | AlanB | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 10. június 2009 14:20 |
| Furcsa kérdés - Testdisk észleli, csak egy partíció | gitarman4 | Drives & Removable Media | 0 | 4. június 2009 18:52 |
| HP Photosmart All-In-One C4280 nyomtatási problémák | eviepeanut2005 | Digital Imaging & Nyomtatók | 0 | 21. május 2009 19:35 |
| HP Photosmart 1315 nyomtató hiba | jimbeam | Digital Imaging & Nyomtatók | 4 | 18. Szeptember 2008 03:47 |
| Téma eszközök | |
| |