mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Digital Imaging & Printers

Register

HP Photosmart 8.250 keistą klausimą!

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 16, 2009, 01:52
Naujas Narys

Default HP Photosmart 8.250 keistą klausimą!

Labas! Turiu HP Photosmart 8.250, kad sumušė, o atgal. Norėčiau sužinoti, ar galėčiau tai pataisyti, nes man tikrai patiko, ir aš norėčiau, kad avarija geras dalykas, o aš jį. (Patinka, kai gausite naują spausdintuvą, jis lėtai, arba jis blogai spausdina nuotraukas, tai sucks dažai ir pan.) Turiu liūdnai "Rašalo sistemos gedimo" laišką, ir aš perskaičiau ir po davė nurodymus, kad būtų žinoma, darbas . Turiu iš naujo spausdintuvo, bet jis ne dirbo, o tai reiškia man reikia firmware atnaujinti. Tačiau aš negaliu rasti kur tai, kad man buvo įdomu, jei buvo alternatyva, arba jei kas galėtų man atsiųsti failą elektroniniu paštu ar asmeninę svetainę? Dėkojame už jūsų pagalbą daug!
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Weird POST klausimas a944porsche General Hardware Chat 1 Birželis 22, 2009 02:10
Atnaujinkite akcijų nVidia MX420 vaizdo plokštė ir Dell 8.250 AlanB Graphics Cards & Monitoriai 1 Birželis 10, 2009 14:20
Weird numeris - testdisk aptinka tik vieną skirsnį gitarman4 Drives & Removable Media 0 4 birželis 2009 18:52
HP Photosmart All-In-One C4280 Spausdinimo problemos eviepeanut2005 Digital Imaging & Printers 0 Gegužė 21, 2009 19:35
HP Photosmart 1.315 spausdintuvo klaida jimbeam Digital Imaging & Printers 4 18 rugsėjis 2008 03:47
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.