mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Digital Imaging sadzīves tehnika

Register

Hp Photosmart 8.250 dīvainu jautājumu!

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 16, 2009, 01:52
New Member Group

Default Hp Photosmart 8.250 dīvainu jautājumu!

Čau! Man ir HP Photosmart 8.250 ka lauza, kamēr atpakaļ. Es gribētu redzēt, ja es varētu salabot, jo man patiešām patika, un es negribētu vraks laba lieta, bet man tā. (Piemēram, kad iegūt jaunu printeri, tas ir lēns, un tas drukā slikti bildes, tas sucks tinte, ect.) Man ir draņķīgs "Ink sistēmu mazspēja" ziņojumu, un es esmu izlasījis un pēc dotās instrukcijas, kas bija zināms, ka darba . Man ir reset printeri, bet tā nav strādājis, tas nozīmē, man vajag firmware update. Tomēr es nevaru atrast šo nekur, tāpēc man bija jautājums, ja pastāv alternatīva, vai ja kāds varētu sūtīt man failu, izmantojot e-pastu vai personiskās mājas lapā? Thanks daudz par jūsu palīdzību!
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Pārdabisks POST jautājums a944porsche General Hardware Čats 1 22 jūnijs 2009 02:10
Upgrade akciju nVidia MX420 video kartes 8.250 Dell AlanB Graphics Cards & Monitors 1 10 jūnijs 2009 14:20
Liktenīgs Issue - Testdisk atrod tikai vienu nodalījumu gitarman4 Drives & Removable Media 0 4 jūnijs 2009 18:52
HP Photosmart All-In-One C4280 drukāšanas problēmu eviepeanut2005 Digital Imaging sadzīves tehnika 0 21 maijs 2009 19:35
HP Photosmart 1.315 drukas kļūda jimbeam Digital Imaging sadzīves tehnika 4 18 septembris 2008 03:47
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.