mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Digital Imaging & Imprimante

Register

HP Photosmart 8250 ciudat problemă!

Reply

Thread Tools
Old 16 iunie 2009, 01:52
Noile state Group

Salut! Am un HP Photosmart 8250, care a rupt un timp în urmă. Aş dori să văd dacă aş putea repara, pentru ca am foarte plăcut, şi nu aş vrea să se prăbuşi un lucru bun în timp ce-l am. (Ca de exemplu în momentul în care o obţine o nouă imprimantă, este lent, sau îl imprimă fotografii de rău, este o porcărie de cerneală, ect.) Am infamantul "Ink System Failure" mesaj, şi am citit şi sunt urmate de dat instrucţiunile care au fost cunoscute de către locul de muncă . Am reseta imprimanta, dar nu a lucrat, ceea ce înseamnă că am nevoie de actualizare firmware. Cu toate acestea, nu pot găsi acest oriunde, asa ca ma intrebam daca nu exista o alternativa, sau dacă cineva m-ar putea trimite fişierul prin e-mail personale sau site-ul? Mulţumesc mult pentru ajutor!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.