az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar

Register

HP Photosmart 8250 garip sorun!

Reply

Konu Araçları
Old 16 Haziran 2009, 01:52
Yeni Üye Grubu

Default HP Photosmart 8250 garip sorun!

Merhaba! Ben bir HP Photosmart 8250, bir süre önce ayrıldı. Çünkü gerçekten sevdim ben eğer tamir görmek isterseniz, ve Ben onu iyi bir şey kaza istiyorum değildir. (Gibi bir yeni bir yazıcı almak, onu yavaş's veya kötü fotoğraf baskı, bu EKT mürekkep berbat.) Ben rezil "Mürekkep Sistem Hatası" mesajı var ve okudum ve iş oldugu bilinen verilen talimatları takip . Ben yazıcı sıfırlamak var, ama, ben bu firmware güncelleme gerekiyor demektir çalıştı değil. Ancak, bu her yerde, bu yüzden eğer bir alternatif, ya da herkes bana üzerinden dosya göndermek edebilirdi I was wondering bulamıyor veya kişisel web sitesi e-posta? Teşekkürler yardımlarınız için çok!
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Garip POST sorunu a944porsche Genel Donanım Sohbet 1 22. Haziran 2009 02:10
Dell 8250 yılında Yükseltme stok nVidia MX420 ekran kartı AlanB Grafik Kartları ve Monitörler 1 10. Haziran 2009 14:20
Garip Sayı - Testdisk sadece bir bölümü algılar gitarman4 Sürücüler ve Taşınabilir Medya 0 4. Haziran 2009 18:52
HP Photosmart All-In-One C4280 yazdırma sorunları eviepeanut2005 Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar 0 21 Mayıs 2009 19:35
HP Photosmart 1315 yazıcı hatası jimbeam Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar 4 18. Eylül 2008 03:47
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından