менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Digital Imaging & Принтери

Register

HP Photosmart 8250 дивним питанням!

Reply

Різьба Інструменти
Old 16 червня 2009, 01:52
Нові члени групи

Default HP Photosmart 8250 дивним питанням!

Привіт! У мене HP Photosmart 8250, що зламав якийсь час назад. Я хотів би бачити, якщо я можу це виправити, тому що мені дійсно сподобалося, і я не хотів би зірвати добре, поки я його. (Наприклад, коли отримуєте новий принтер, це повільний, або вона друкує погані картини, він всмоктує чорнила і т.п.). Маю сумно відомою "Чорнило System Failure" повідомлення, і я прочитав і після цієї Інструкції було відомо, що до роботи . Я скидання принтера, але вона не працювала, а це значить мені потрібні оновлення прошивки. Тим не менше, я не можу знайти це де-небудь, тому мені було цікаво, якщо є альтернатива, або якщо хто-небудь міг відправити мені фото по електронній пошті або особистий веб-сайт? Велике спасибі за вашу допомогу!
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Weird POST випуск a944porsche Генеральний обладнання чат 1 22 червня 2009 02:10
Оновлення фонду NVidia MX420 відеокарт в Dell 8250 AlanB Графічні карти & Монітори 1 10 червня 2009 14:20
Weird випуск - Testdisk розпізнає тільки один розділ gitarman4 Знімні накопичувачі І ЗМІ 0 4 червня 2009 18:52
HP Photosmart All-in-One C4280 проблем друку eviepeanut2005 Digital Imaging & Принтери 0 21 травня 2009 19:35
HP Photosmart 1315 помилка принтера JimBeam Digital Imaging & Принтери 4 18 вересня 2008 03:47
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.