![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт! У мене HP Photosmart 8250, що зламав якийсь час назад. Я хотів би бачити, якщо я можу це виправити, тому що мені дійсно сподобалося, і я не хотів би зірвати добре, поки я його. (Наприклад, коли отримуєте новий принтер, це повільний, або вона друкує погані картини, він всмоктує чорнила і т.п.). Маю сумно відомою "Чорнило System Failure" повідомлення, і я прочитав і після цієї Інструкції було відомо, що до роботи . Я скидання принтера, але вона не працювала, а це значить мені потрібні оновлення прошивки. Тим не менше, я не можу знайти це де-небудь, тому мені було цікаво, якщо є альтернатива, або якщо хто-небудь міг відправити мені фото по електронній пошті або особистий веб-сайт? Велике спасибі за вашу допомогу! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Weird POST випуск | a944porsche | Генеральний обладнання чат | 1 | 22 червня 2009 02:10 |
| Оновлення фонду NVidia MX420 відеокарт в Dell 8250 | AlanB | Графічні карти & Монітори | 1 | 10 червня 2009 14:20 |
| Weird випуск - Testdisk розпізнає тільки один розділ | gitarman4 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 0 | 4 червня 2009 18:52 |
| HP Photosmart All-in-One C4280 проблем друку | eviepeanut2005 | Digital Imaging & Принтери | 0 | 21 травня 2009 19:35 |
| HP Photosmart 1315 помилка принтера | JimBeam | Digital Imaging & Принтери | 4 | 18 вересня 2008 03:47 |
| Різьба Інструменти | |
| |