menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitální zobrazovací & Tiskárny

Register

HP Photosmart All-In-One C4280 tisk problémy

Reply

Thread Nástroje
Old 21. května 2009, 19:35
Nový člen skupiny

Default HP Photosmart All-In-One C4280 tisk problémy

Ahoj, tady nová, naděje mohu pomoci najít zde.

Koupil jsem HP Elite (myslím, že to je to, co nazývá jeho) v loňském roce stalo se tiskárna / skener combo. Nedávno jsem nainstalované tiskárny a nebude tisknout. XLR. Txt. Doc nebo cokoliv kromě webových stránek pomocí Soubor -> Tisk
I odinstalovat a přeinstalovat ji dvakrát podíval na celém webu a našel slepé uličky.
Při pokusu o tisk txt nebo tabulku (. XLR) bude vytáhněte papír přes zvuk, jako jeho vytištění pouze asi 10 sekund a push zbytek papíru když prázdné.
Budu mít k mé tabulek do formátu HTML a vytisknout na internetových stránkách nebo co lol.

I jeho zřejmě něco hloupého nebo jsem nad něčím, ale pomoc je apreciated a děkuji předem.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
HP Photosmart 8250 divná otázka! amyreaney Digitální zobrazovací & Tiskárny 0 16. června 2009 01:52
HP Deskjet 6940 řada, oprávnění a tiskových úloh. oluomoolubisi Digitální zobrazovací & Tiskárny 0 14. června 2009 01:23
Promiňte mi její znovu - Tisk problémů po síti + Přístup k jednomu počítači rbscooby Sítě, Modemy & VoIP 10 28. duben 2008 13:58
Problémy s tiskem slovo 2007 sgrady Office & Aplikace 4 8. duben 2008 10:54
Problémy s tiskem Slnaarasm Digitální zobrazovací & Tiskárny 1 10. října 2007 12:47
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.