![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, tady nová, naděje mohu pomoci najít zde. Koupil jsem HP Elite (myslím, že to je to, co nazývá jeho) v loňském roce stalo se tiskárna / skener combo. Nedávno jsem nainstalované tiskárny a nebude tisknout. XLR. Txt. Doc nebo cokoliv kromě webových stránek pomocí Soubor -> Tisk I odinstalovat a přeinstalovat ji dvakrát podíval na celém webu a našel slepé uličky. Při pokusu o tisk txt nebo tabulku (. XLR) bude vytáhněte papír přes zvuk, jako jeho vytištění pouze asi 10 sekund a push zbytek papíru když prázdné. Budu mít k mé tabulek do formátu HTML a vytisknout na internetových stránkách nebo co lol. I jeho zřejmě něco hloupého nebo jsem nad něčím, ale pomoc je apreciated a děkuji předem. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| HP Photosmart 8250 divná otázka! | amyreaney | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 16. června 2009 01:52 |
| HP Deskjet 6940 řada, oprávnění a tiskových úloh. | oluomoolubisi | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 14. června 2009 01:23 |
| Promiňte mi její znovu - Tisk problémů po síti + Přístup k jednomu počítači | rbscooby | Sítě, Modemy & VoIP | 10 | 28. duben 2008 13:58 |
| Problémy s tiskem slovo 2007 | sgrady | Office & Aplikace | 4 | 8. duben 2008 10:54 |
| Problémy s tiskem | Slnaarasm | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 1 | 10. října 2007 12:47 |
| Thread Nástroje | |
| |