μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Digital Imaging & Printers

Register

HP Photosmart All-in-One C4280 προβλημάτων εκτύπωσης

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 21ης Μαΐου 2009, 19:35
Νέο Μέλος Ομάδα

Default HP Photosmart All-in-One C4280 προβλημάτων εκτύπωσης

Γεια σας, τα νέα εδώ, ελπίζω να βοηθήσει να βρείτε εδώ.

Αγόρασα το HP Elite (νομίζω thats πώς ονομάζεται) πέρυσι ήρθε με τον εκτυπωτή / σαρωτή combo. Πρόσφατα εγκαταστήσει τον εκτυπωτή και δεν θα εκτυπωθούν. XLR. Txt. Doc ή οτιδήποτε ΕΚΤΟΣ ιστοσελίδες μέσω Αρχείο -> Εκτύπωση
I απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση αυτό δύο φορές, εξέτασε όλο το web και βρέθηκαν αδιέξοδα.
Όταν προσπαθείτε να εκτυπώσετε ένα txt ή λογιστικό φύλλο (. XLR) θα τραβάτε το χαρτί μέσα, ακούγεται σαν την εκτύπωση μόνο για περίπου 10 δευτερόλεπτα και πιέστε το υπόλοιπο έγγραφο αν κενό.
Am I θα πρέπει να μου τα λογιστικά φύλλα σε HTML και εκτύπωση τους μέσω μιας ιστοσελίδας ή τι lol.

Καλά τα πιθανώς κάτι ηλίθιο ή είμαι πάνω από κάτι, αλλά κάθε βοήθεια είναι apreciated και ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.