manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Digital Imaging & Pisači

Register

HP Photosmart All-In-One C4280 ispisom

Reply

Thread Tools
Old 21 svi 2009, 19:35
Novi član grupe

Default HP Photosmart All-In-One C4280 ispisom

Pozdrav, novi ovdje, nade da mogu naći pomoć ovdje.

Ja kupio HP Elite (Mislim da je taj što njegova zove) prošle godine, ona je došla s pisač / skener kombinirani. Ja nedavno instalirali pisač i neće ispisati. Xlr. Txt. Doc ili ništa OSIM webove preko File -> Print
Deinstaliran sam ga i reinstalled ga dvaput, izgledao cijelom webu i nađe mrtvo završava.
Kada pokušavate ispisati txt ili proračunske tablice (. Xlr) će provući kroz papir, zvuk poput njegove sstamparije samo za oko 10 sekundi i push ostatak papiru iako prazno.
Ja će morati izraditi moj tablice u HTML i ispisati ih kroz web sučelje ili šta lol.

Pa svojim vjerojatno nešto glupo ili sam gleda nešto, ali bilo koji pomoć je apreciated i hvala unaprijed.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.