kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Digital Imaging & Nyomtatók

Register

HP Photosmart All-In-One C4280 nyomtatási problémák

Reply

Téma eszközök
Old 21. május 2009, 19:35
Új tag Csoport

Default HP Photosmart All-In-One C4280 nyomtatási problémák

Szia, itt az új, remélem, tudok segíteni itt találja.

Vettem a HP Elite (úgy gondolom, amit mi annak nevezett) tavaly bejött a nyomtató / szkenner combo. Én nemrég telepítette a nyomtató és nem fog nyomtatni. XLR. Txt. Doc vagy bármi KIVÉVE weboldalakon keresztül Fájl -> Nyomtatás
I uninstalled, és újra kétszer volt, az egész interneten, és megállapította, zsákutcák.
Amikor megpróbál kinyomtatni egy txt vagy táblázatkezelő (. XLR) ez húzza ki a papírt át, úgy hangzik, mintha a nyomda csak körülbelül 10 másodpercig, majd nyomd meg a többit a papír de üresen.
Én megyek már, hogy én egy táblázatkezelő HTML és kinyomtathatja egy weboldalon vagy mi lol.

Nos, hogy talán valami hülye vagy én vagyok valami felett, de minden segítséget apreciated és köszönet előre.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
HP Photosmart 8250 furcsa kérdés! amyreaney Digital Imaging & Nyomtatók 0 16. június 2009 01:52
HP DeskJet 6940 sorozat, engedélyekkel és nyomtatási problémákat. oluomoolubisi Digital Imaging & Nyomtatók 0 14. június 2009 01:23
Bocs, hogy megint - Nyomdaipari merülnek + hálózati elérése, egy számítógép rbscooby Hálózatépítés, Modems & VoIP 10 28. április 2008 13:58
Nyomtatási problémák a Word 2007 sgrady Office & Applications 4 8. április 2008 10:54
Nyomtatási problémák Slnaarasm Digital Imaging & Nyomtatók 1 10. október 2007 12:47
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.